Jeannette Hougaard

Zoneterapeut og stress speciallist

Jeg brænder for at udbrede budskabet om, at der er mulighed for at genskabe kroppens naturlige balance og skabe bedre trivsel og mindske stress i kroppen. Jeg hjælper dig, med at få mere viden om, hvad du selv kan gøre med få tiltag i hverdagen for dig og din familie ved nemme sunde opskrifter, akupressur punkter, m.m.

Mød zoneterapeuten

Jeannette er uddannet zoneterapeut og har egen klinik i Solrød, hvor hun bl.a. tilbyder behandlinger med tilskud fra ’Sygeforsikringen Danmark’ samt via sundhedsforsikringer, da hun er registreret alternativ behandler via brancheforeningen ZCT. Derudover er Jeannette certificeret Specialist i stress og mental sundhed og laver og stresscoachingforløb. Læs mere her >

Jeannette er kendt for sine varme hænder og omfattende viden om, hvordan man skaber den optimale balance og trivsel i kroppen. Hun har tillige en bred viden indenfor optimering af blandt andet kost, vitaminer og mineraler.

Med hjertet på rette sted samt hendes særlig empatiske tilgang hjælper Jeannette mennesker med fx smerter i kroppen, mental mistrivsel, migræne, overgangsalder og allergier.

 Relevant efteruddannelse

  • RAB godkendt Zoneterapeut fra Zone College Danmark
  • Certificeret Specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter
  • Certificeret Psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden
  • Efteruddannelse i øreakupunktur (”De 5 punkter” svarende til NADA)
  • NLP Coach

Dine muligheder

gratish sparring

Her kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring hos Jeannette.

Book tid

Skriv til Jeannette her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Hougaard - Klinik for Zoneterapi - Blokhusvej 19, 2680 Solrød

Tlf. 31 61 33 50jhblund@gmail.comwww.hougaardzoneterapi.dk