Charlotte Rehn

Afspændingsmassør og stress specialist

Min passion er at hjælpe mine klienter med at genoprette trivsel, finde balance og ro ved at regulere deres nervesystem gennem kropslig behandling og samtale.

At lytte til kroppens signaler og kende egne grænser og behov er en vigtig del af at forebygge stress og skabe mental trivsel. Jeg ønsker at inspirere andre til at genkende og reagere hensigtsmæssigt på kroppens signaler samt opbygge en dybere forbindelse mellem krop og sind, og dermed styrke evnen til at håndtere dagligdags belastninger på en hensigsmæssig måde.

Mød afspændingsmassøren

Charlotte er uddannet sport- og afspændingsmassør samt personlig træner og har 20 års erfaring. Til daglig arbejder hun i sin egen klinik i Ballerup. Læs mere her >. Derudover er Charlotte en del af behandlerteamet hos Thauer Stresscenter som stress-specialist.

Charlotte er dedikeret til at hjælpe sine klienter med at genoprette trivsel og balance ved at regulere nervesystemet gennem kropslig behandling og samtale. Hun arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til sundhed og trivsel, hvor både kroppens og sindets behov adresseres. 

Charlotte bruger naturen aktivt, hvor hun kombinerer dens helende kraft med fysisk aktivitet og meningsfulde fællesskabsoplevelser. Gennem gå- og vandreture får hendes klienter mulighed for at finde ro i naturen, styrke deres kroppe og skabe forbindelser med andre til gavn for deres mentale sundhed og trivsel.

Charlotte er blandt sine klienter kendt for sin evne til at lytte og støtte dem på deres rejse mod velvære og trivsel i hverdagen. Med sin positivitet og opmuntrende tilgang, motiverer hun klienten til at tage ansvar og finde egne ressourcer. 

Relevant efteruddannelse
  • Certificeret Personlig Træner og Sportsmassør Premier Training International, England
  •  20 års erfaring indenfor sports-, afspændings- og virksomhedsmassage.
  • Sportsmassage. Deep Tissue Massage. Triggerpointing, Myofascial Release, Terapeutisk Udstrækning.
  • Certificeret Nordic walking instruktør NWUK
  • Certificeret Specialist i stress og mental sundhed  fra Thauer Stresscenter
  • Certificeret Psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden

Dine muligheder

gratish sparring

Her kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring direkte i Charlottes kalender.

Book tid

Skriv til Charlotte her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Charlotte Rehn - World Trade Center, Borupvang 3C, 2750 Ballerup

Tlf. 93 60 65 09info@charlotterehn.dkcharlotterehn.dk