Eva Gade

Master hypnoterapeut

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der har brug for mental støtte eller 'bare' et puf for at komme på rette kurs igen. Noget af det jeg synes er allermest fantastisk, er at få lov til at være med på den enkeltes rejse til mere mental trivsel, så de kan udvikle sig og har mulighed for fx at forbedre søvnen, få styrket selvværdet, få mindsket tankemylder samt lære at sige nej og sætte sunde grænser.

Thauer ApS

SELVVÆRD
Jeg har mere ro i mig selv og i mine egne valg, og mindre usikkerhed og mindre dragen i tvivl. Mit privatliv er mere harmonisk og afslappende nu. Jeg har tiltro til, at jeg kan gøre hvad jeg vil – det er mit valg!

Thauer ApS

ANGST
Vores søn blev behandlet for angst bl.a. i forbindelse med at være alene hjemme. Allerede efter 14 dage var Simon alene hjemme i en halv times tid, og nu er han, efter eget udsagn, så tryg hjemme, at han sagtens kan være alene hjemme i meget længere tid.

Thauer ApS

EKSAMENSANGST
Jeg gik ikke i panik, og jeg endte med at få 10, så hypnosen har hjulpet virkelig meget. Det er underligt ikke at have eksamensangst mere, men virkelig, virkelig dejligt!

Mød hypnoterapeuten

Eva er mentaltræner, hypnoterapeut og lifecoach samt mindfulnessinstruktør og åndedrætstræner. Hun har siden 2009 arbejdet med at hjælpe voksne samt børn og teenagere.

Eva har igennem årene bl.a. coachet og undervist mennesker med mistrivsel (stress, angst,  depression) og kroniske smerter i mindfulness og stresshåndtering.

I flere år har hun haft et samarbejde med Thauer Stresscenter, hvor hun via hypnoterapi er med til at hjælpe mennesker med deres uhensigtsmæssige og stressfremkaldende mønstre.

Nogle af de typiske problematikker Eva arbejder rigtig meget med og har gode erfaringer indenfor er stress, angst, lavt selvværd, søvnproblemer, tankemylder og at mærke egne grænser og sige fra.

Relevant uddannelse
 • Master Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen
 • Master NLP terapeut fra Hypnoseskolen
 • Lifecoach fra Expand
 • Certificeret Specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter
 • Certificeret Psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden
 • Åndedrætstræner fra Åndedrætsskolen
 • Mindfulnessinstruktør fra Atwork
 • Teen Trivselsmentor fra Teentrivsel

Dine muligheder

Få sparring til 0 kr.

Er du nysgerrig på hypnose og/eller har du brug for at vende din situation, så kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring med Eva.

Send en mail og Eva ringer dig op 🙂

Book tid

Hypnoseprogram

Mere trivsel - mindre stress

 1. Få en dejlig og dyb søvn
 2. Slip angsten og få ro og tryghed
 3. Slip tankerne og få ro i hovedet
 4. Styrk dit selvværd
 5. Stå ved dine grænser og sig fra

Læs mere

Hypnoseprogram

Slip eksamensangst

 1. Slip eksamensangst
 2. Ro i krop og sind
 3. Ro på nerverne
 4. Tro på dig selv
 5. Forankr din ro
 6. Ro og fokus

Læs mere

Skriv til Eva her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Eva Gade Hypnose & Coaching, Hørsholm Midtpunkt 14, 1. sal, 2970 Hørsholm

Tlf. 28 51 30 21coach@evagade.dkwww.evagade.dk