Jimmy Wamberg

Økonomisk mentor og stress specialist

Jeg brænder for at give mennesker den nødvendige viden og værktøjer til at leve et meningsfuldt liv. I en travl hverdag, hvor alt går stærkt, hjælper jeg med at gøre det muligt, at kunne leve i nuet og samtidig turde drømme om fremtiden. Ved at skabe et positivt økonomisk mindset, sunde økonomiske vaner og et godt overblik over privatøkonomien skabes grundlaget til et solidt fundament.

Mød økonomi mentoren

Jimmy er oprindeligt uddannet indenfor den finansielle sektor og har stor erfaring i rådgivning af privatøkonomiske anliggender. Udover at være en del af teamet i Thauer Trivselscenter, arbejder Jimmy til dagligt som selvstændig NLP-coach samt økonomisk mentor for private og erhvervslivet. Han hjælper bl.a. folk med at implementere økonomisk sunde vaner, der gør det muligt at indfri deres drømme og dermed skabe mere livsglæde.

Derudover er han certificeret Specialist i stress og mental sundhed hos Thauer Stresscenter, hvor han også er en del af behandlerteamet i stresscenteret. Jimmy varetager private stressbehandlingsforløb på Møn og online.

Jimmy har i forbindelse med 'Den Mentale Sundhedsdag' været ude at holde foredrag på virksomheder med fokus på mental trivsel. 

Relevant efteruddannelse
  • Certificeret NLP coach
  • Certificeret Specialist i stress og mental sundhed
  • Certificeret Psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden
  • Certificeret Play Your Talent konsulent
  • Eksamineret finansrådgiver i formuerådgivning

I 2021 blev Jimmy ramt af et stresskollaps, mens han fungerede som leder i det private erhvervsliv. Den nye erfaring og indsigt efter sit stresskollaps blev et vendepunkt for ham. Det resulterede i et skift i arbejdslivet, hvor fokus blev på at coache og hjælpe mennesker med at forebygge og håndtere stress. I en unik kombination bruger han sin baggrund indenfor den finansielle sektor til at hjælpe sine klienter til at skabe rammerne for det liv, de drømmer om.

Dine muligheder

gratish sparring

Her kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring direkte i Jimmys kalender.

Book tid

Skriv til Jimmy her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Jimmy Wamberg - Råbylille Strandvej 50, 4780 Stege

Tlf. 53 82 77 19 -  kontakt@jimmywamberg.dkwww.jimmywamberg.dk