Thea Grastrup 

Totum Kropsterapeut

Jeg hjælper mennesker med at bearbejde stress, angst og styrke selvværdet. Jeg møder mange i mi klinik der har brug for støtte til at mindske tankemylder, at komme fra hovedet og ned i kroppen. Kropsterapien kan støtte dig i din proces med at skabe øget kontakt til kroppen og til at blive mere bevidst om kroppens signaler og at mærke en indre ro. Nærvær, indføling og tryghed er vigtige ingredienser i mine kropsterapeutiske behandlinger. 

Thauer ApS

Thea´s arbejde er holistisk og omsorgsfuldt, og det er forløsende for krop og sind. Åndedrættet bliver brugt flittigt, og Thea er nøjagtig til at mærke, hvor spændingen sidder - både hvad angår krop og følelser.

Thauer ApS

Jeg har brugt Thea som Kropsterapeut i et stykke tid, og jeg vender tilbage til netop hende, da hun tilbyder så meget mere end andre massører, terapeuter mv., jeg tidligere har gået til.

Thauer ApS

Thea er den mest varme, søde og behagelige person og behandler, jeg længe har mødt! Man bliver altid taget imod med et stort smil og kram. Kropsterapien er fantastisk for både kroppen, sind og sjæl. Behandlingerne er fyldt med ro og afslapning, og fokus på dig.

Mød kropsterapeuten

Thea er uddannet Totum Kropsterapeut. Udover at være en del af det tværfaglige specialistteam i Trivselscenteret, har hun sin egen klinik i Rungsted. Her har hun bl.a. fokus på at afhjælpe stressproblematikker og selvværdsproblemer samt forløse spændinger i kroppen, herunder spændingshovedpine og migræne.

Thea er kendt for sin tryghedsskabende og nærværende tilgang til sine klienter, og  er præcis til at mærke hvor spændingen sidder. Theas arbejde med kroppen er holistisk, og hver behandling tager udgangspunkt i den enkeltes krop og behov. Thea skaber et trygt rum til din kropsterapeutiske behandling, hvor du føler dig mødt og set, og hvor der er plads til at være dig. 

Du kan læse mere om Thea her>

Relevant uddannelse
  • Certificeret Totum Kropsterapeut
  • Åndedrætskursus v/Finn Hollænder
  • Reiki Healing

Dine muligheder

Få sparring til 0 kr.

Har du brug for at vende din situation med Thea, kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring direkte i hendes kalender. 

Book tid

Kropsbehandlinger

Hos Thea kan du få arbejdet med at slippe spændinger og smerter, og bringe din krop tilbage i en naturlig balance.

Læs mere

Goyogibold

Triggerbold til hjemmetræning, materiale: kork, diameter 6 cm.  Ved at placere bolden under kroppen, fx foden eller ballen, og anvende et pres eller roterende bevægelse, kan du hjælpe med at lindre områder med smerte og spændinger. 

Køb Goyogibold

Skriv til Thea her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Rungsted kropsterapi - Birgitte Gøyes Vej 2 - 2960 Rundsted Kyst

Tlf. 29 91 45 83 - thea@rungstedkropsterapi.dk - www.rungstedkropsterapi.dk