Thomas Johansen

Trivselsmentor

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at skabe et liv, hvor de lettere kan træffe de valg, der er rigtige for dem.

Ved at guide og inspirere mennesker ønsker jeg at være med til at forebygge stress samt hjælpe mennesker med at undgå stress.

Jeg vil gerne vise, at der altid er en vej ud af stress, og en måde at undgå at falde tilbage i uhensigtsmæssige mønstre.

Mød trivselsmentoren

Thomas har en lang erhvervserfaring fra det private erhvervsliv med forskelligartede jobfunktioner, hvor flere af stillingerne har været meget resultatorienterede og med fokus på at avancere på karrierestigen. Dette gør, at Thomas i dag bedre kan forstå andres arbejdsliv, da han har erfaring med forskellige brancher og de udfordringer, de medfører.

I Trivselscenter.dk afholder han individuelle trivselsforløb og er også en populær foredragsholder i virksomheder, der ønsker at benytte de samme værktøjer som Thomas anvender dagligt til at forebygge (tilbagevendende) stress.

Relevant uddannelse

  • Certificeret Psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden
  • Uddannet Specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter
  • Totembehandler (færdiguddannet 09-2025)

Thomas har selv gennemgået flere tilbagevendende stressforløb af varierende grad. Indtil det seneste stressforløb havde Thomas ikke fået de rette værktøjer, hvilket resulterede i tilbagefald. Det seneste forløb havde fokus på tværfaglig behandling af stress og her traf Thomas flere afgørende beslutninger i sit liv, som i dag betyder, at han nu kan styre uden om stress. Dette inkluderer blandt andet, at han har uddannet sig som Stress specialist, Psykisk førstehjælper og pt. er under uddannelse som kropsterapeut.

Qua Thomas’ erhvervserfaring samt egne personlige oplevelser med stress gør, at Thomas som trivselsmentor kan hjælpe andre, både virksomheders ansatte, pårørende og dem der står i et stressforløb, med de mange spørgsmål og afklaringer, man skal være opmærksom på både ift. ens arbejdsplads, i forhold til evt. sundhedsforsikring, lægebesøg mv.

Dine muligheder

Få sparring til 0 kr.

Her kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring hos Thomas.

Book tid

Skriv til Thomas her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Thauer Stresscenter - World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

lindebod@gmail.comwww.thauer.dk