Tina Moltke Klit

Stress specialist og socialrådgiver

 Jeg vil gerne vise mennesker, at der er et muligt alternativ til et liv præget af mellemfornøjethed. Med enkelte justeringer i din hverdag og mindset kan du ændre din livskvalitet markant og skabe en hverdag i balance. For at fastholde en god trivsel er det afgørende, at du bliver bevidst om de signaler kroppen sender og ved, hvordan du skal handle på dem i tide. 

Solsikke
Anne
Det er gået op for mig, hvor vigtigt det er at turde bede om hjælp
Tina er virkelig dygtigt og hurtig til at mærke, hvad der er på spil ... det har være særligt givende at mærke den udvikling jeg undervejs har gennemgået og indsigten i gamle overbevisninger og vaner.
Solsikke
Sarah
Jeg føler, jeg har fået et helt nyt liv
Jeg har lært at mærke efter, og har i dag værktøjer til at skrue op og ned for at bringe 'mit system' i balance.

Mød stress specialisten

Tina er certificeret Specialist i stress og mental sundhed og er en del af teamet i Trivselscenteret. Til dagligt arbejder hun med individuelle stressbehandlingsforløb i Thauer Stresscenter samt formidler viden og værktøjer indenfor trivsel, stress og mental sundhed. Læs mere her >

Med et speciale i forebyggelse og håndtering af stress i familielivet (både for familier og enlige forældre), er hun kendt for at have øje på de 'blinde vinkler', når det handler om at se muligheder fremfor begrænsninger samt hvilke tiltag, der hjælper folk udenom de 'typiske' udfordringer i familielivet.

Tina har en baggrund som socialrådgiver – hun har arbejdet mange år indenfor beskæftigelsesområdet. Hun har desuden kendskab til forskellige (hjælpe)muligheder og regler indenfor det offentlige system, når det kommer til sygemelding samt afklaring og tilbagevenden til arbejdsmarkedet efter en sygemelding.

Relevant efteruddannelse
  • Certificeret Specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter
  • Certificeret Psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden
  • Uddannet ICI-certificeret coach fra Empowermind

Tina har selv oplevet tilbagevendende stress og fandt, efter flere forgæves forsøg, koden på stress, da hun fik værktøjerne fra Thauer Stresscenter. Hun har efterfølgende taget uddannelsen som Specialist i stress og mental sundhed for at dedikere sit arbejdsliv til at hjælpe folk ud af stress og mistrivsel.

Dine muligheder

Få sparring til 0 kr.

Her kan du booke tid til 15 min. tlf. sparring direkte i Tinas kalender.

Book tid

Skriv til Tina her 

Tak for din besked.
Jeg vender tilbage indenfor kort tid :o)

Thauer Stresscenter - World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Tlf. 23 95 43 92tina@thauer.dkwww.thauer.dk